Annoncering på Google og sociale medier

Annoncering på sociale medier er en uhyre effektiv måde at nå hurtigt ud til potentielle kunder.

 

Virksomheder kan med annoncering på sociale medier og Google målrettet eksponering og annonceringen, og dermed skabe flere potentielle kunder og pleje kunderelationen aktivt. Med en stærk social synlighed, kan i tale direkte til kunderne. Samtidig kan i få indsigt i kundernes demografi, interesser og anden vigtig information, der kan hjælpe virksomheden med, at segmentere og indskærpe virksomehedens målgruppe, og skabe bedre brand awareness samt virksomhedens image.


Virksomheden kan blive sociale og synlig med hjælp fra Kvadrant(mere om organisk tilstedeværelse på sociale medier her).

 

Annoncering og social tilstedeværelse kan være tidskonsumerende. Kvadrant kan hjælpe jeres virksomhed med, at udarbejde strategier, analyser, guidelines og udnytte virksomhedens data, så det kan mærkes på bundlinjen og konvertere besøgende til kunder.

Kampagneopsætning:
Kvadrant sætter struktur på din marketing


Hos Kvadrant hjælper vi dig med alt; fra rådgivning og opstart af kampagner til opfølgning samt indsamling af data. Vi ønsker at virksomheden får opbygget en brugbar kampagnestruktur der tager hensyn til jeres virksomhed – eksempelvis åbningstid, målgruppe og effektivitet.


Med virksomheden drøfter vi de digitale muligheder der eksisterer for jeres virksomhed, og vurderer i samarbejde med jer, hvilke medier i skal figurere på, samt hvor annoncekronerne skal placeres.

Herefter tilbyder vi vores hjælp til at opsætte alle kampagnerne rent praktisk, så de virker efter hensigten og skaber mest mulig konverterende trafik til jeres hjemmeside.

online annoncering, annoncering online, annoncering AdWords

Facebook annoncering

Annoncering på Facebook er en effektiv måde at markedsføre din virksomhed og produkter på.


Der er 3.500.000 danske profiler på Facebook – hvorfor virksomheder også skal være der hvor kunderne er.


En stor fordel ved at anvende Facebook til annoncering er, at det er muligt at segmenter målgruppen så man kan målrette efter ekspempelvis interesser, uddannelse, jobtype og meget mere. Vi har stor erfaring med at segmentere via Facebook, hvilket gør at virksomhedens annoncering udelukkende rammer den ønskede målgruppe.


Kvadrant står for den tekniske opsætning af kampagnen og udformer i fællesskab med virksomheden indholdet, så for ganske få kroner kan virksomheden nå målgruppen og udvikle brandawareness samt opbygge loyale kunderelationer.


Med Facebook annoncering styrker virksomheden mulighederne for at

 

 • Øge salget
 • Styrket Brand awareness
 • Øge kundetal på salgskanaler som dit nyhedsbrev
 • Øge remarketing kundegruppen


Vi rapportere efterfølgende på annoncerne, så du ved præcis hvilken værdi vi skaber.

LinkedIn annoncering

På LinkedIn, det professionelle netværksmedie, er det oplagt at annoncerer B2B. På samme måde som Facebook er det muligt at segmentere målgruppen yderligere så virksomhedens annoncer vises for potentielle kunder.

Med annoncering på LinkedIn kan virksomheden styrke det professionelt image over for relevante fagfolk og har muligheden for at:

 

 • Øget salg
 • Skabe segmentering
 • Muligheder for rekruttering 
 • Professionelle kontakter
 • Øge salg til kurser og events


Hvis du tror at LinkedIn kunne være noget for din virksomhed, så kontakt os i dag, og få et gratis og uforpligtende møde.

Instagram annoncering

Instagram lancerede for nyligt muligheden for at annoncere på Instagram. Det er fagre nye verden og der er masser af potentiale i at udnytte Instagram til annoncering. Knap en kvart million danskere bruger det sociale medie dagligt, hvorfor virksomheden kan ramme rigtig mange potentielle kunder med annoncer.


Instagram annoncering foregår igennem Facebook og integrationen mellem de to platforme kan styrke dit brand og dit salg med den effektive segmentering som Kvadrant er erfaren i. Man kan dermed også lave kampagner der har samme lyd selv om de er på forskellige medier og ramme både på Facebook og Instagram samtidig.


Med Instagram annoncering styrker virksomheden mulighederne for at

 

 • Øget salg
 • Øget trafik til din hjemmeside
 • Øget trafik til sociale medier
 • Bedre segmenteringsmuligheder


Kvadrant står for den tekniske opsætning af kampagnen og udformer i fællesskab med virksomheden indholdet, så for ganske få kroner kan virksomheden nå målgruppen og udvikle brandawareness samt opbygge loyale kunderelationer.


Vi har allerede hjulpet en lang række virksomheder med at nå gode resultater på Instagram. Skal vi også hjælpe jeres?

Google AdWords Annoncering


AdWords annoncer viser virksomheden på Google. For nyligt blev annonce fremvisningen lavet om således, at kun 4 tekstannoncer vises over og under det organiske resultat i Google. Prisen for at figurere øverst er afhængig af det budget på det søgeord der bruges til annoncen.


Naturligvis er det bedst at figurere organisk i søgeresultatet, men gør man ikke det kan annoncer sørge for at virksomheden kommer frem. Desuden kan annoncer, der bliver klikket på, hjælpe den organiske placering på Google.


Annoncer kan laves både som tekstannoncer men også som billedeannoncer.


Du skal være synlig på Google, for det er der dine kunder søger efter produkter og information. Med Google Adwords kan vi mål den præcise omsætning skabt mod prisen på annoncen. Dette betyder at vi hele tiden ved, hvor meget du tjener via Google.


Det særlige ved Google AdWords er at virksomheder på kort sigte kan skabe gode resultater og at der kun betales når en potentiel kunde rent faktisk klikker på annoncen. Der er mange, som drager fordel af AdWords til både at øge kendskabet til virksomheden, men også til at sælge produkter.


Kvadrant står for opsætning og overvågning af din AdWords konto i samarbejde med virksomheden.

Vil i hellere have mere information om hvad vi ellers kan tilbyde?

Læs om de andre kvadranter her: