Instagram familiens nye look

Instagram familiens nye look, hyperlapse nye look, Layout nye look, Boomerang nye look

Instagram familiens nye look

Hos Kvadrant er vi vilde med Instagram familiens nye look.

Nu har familien Instagram fået et nyt lækkert look – altså både Instagram, Hyperlaps og Boomerang.
Vi bruger meget tid på visuel formidling, hvorfor vi er vilde med Instagrams nye look.

Den opdaterede app afslørede et renere og mere stilistisk look, hvilket skinner igennem i det overordnede look, udformningen af brugerfladen og sidst, men absolut ikke mindst, skifter logoet baggrund.

Instagram familiens nye look er renere og gennemtænkt

Dette enklere design sætter stor fokus på egne billeder og videoer, uden at ændre hvordan du navigerer i appen.
Set udefra som bruger har Instagram nærmest vendt designet på hovedet, forstået således at interfacet mister farven – det giver netop det rene minimalistiske look, og logoet får smidt alle farverne i baggrunden i form af en solnedgang.

Instagram appellerer hovedsageligt til kvinder(vi har forklaret selve mediet og dine virksomheds fordele ved at bruge Instagram her) hvilket understøttes af det nye logo, der er en farverig indgang ind i Instagram appen. Den nye udvikling er et forsøg på at dæmpe støjen og farverne fra brugerfladen for netop at give folks indhold fokus. En anden udvikling er at tegnene i bunden der skal hjælpe brugeren med at navigere rundt i appen,  har fået endnu mere farve når de er aktive.

Instagram familiens nye look:

De 3 søster apps Layout, Hyperlapse og Boomerang har gennemgået den sammen stilistiske udvikling så man nemt kan kende dem. Layout er den app, hvor man kan skabe fotocollager. Hyperlapse sørger for at videoer ikke bliver rystede og samtidig har du mulighed for at speede videoen op. Boomerang er en app til at lave korte looping-videoklip. Desuden afspiller appen videoen fremad og looper den ved bagefter at afspiller den videoen baglæns.

Dette indlæg er baseret på udtalelser fra Ian Spalters, chef designer hos Instagram, artikel på Medium – du kan læse den fulde version hos Medium

Vi synes det er superlækkert – hvad synes i? Er det ikke bare en tand mere lækkert nu, at dele sjove øjeblikke?

Se mere i videoen her fra Instagram

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]