Instagram zoom endelig!

Instagram, Instagram zoom, Virksomhedsprofil, Sociale medier, virksomhedsprofil på Instagram, Instagram zoom

Instagram zoom endelig!

Instagram zoom endelig!

Instagram zoom lanceres endelig – altså til iOS folket…

Det 6 år gamle visuelle sociale medie Instagram har udrullet en endnu lækker lille feature, så du kan zoome på billeder! Indrøm det nu bare – du har manglet det!

Det har jeg i alt fald.

Hvordan zoomer man på Instagram:

Ganske simpelt laver du en simpel knivspids gestus med fingrene, ganske som du er vant til, – Dog er du nødt til at holde fast på billedet med fingrene, ellers popper det tilbage. Det virker rigtigt godt også med video.

 

For nyligt kom Instagram Stories

Instagram Stories er et stort skridt nærmere mod at være en stærk konkurrent til Snapchat. Med Instagram Stories har man mulighed for at designe og personalisere story billeder og videoer med emojis, skrift, tegn, og ikke mindst de velkendte filtrene du normalt bruger.

Stories vises for dine mest aktive følgere, så har du et aktivt publikum er det bare om at komme igang med at lave små historier. På den måde kan man som virksomhed faktisk komme igang uden at skulle opbygge en følgerskare, og øge synligheden af sit brand med #, geotag og “opdag” sektionen.

Desværre lagres stories ikke på din profil, hvilket så set fra marketing vinklen, kan være lidt ærgerligt.

[/vc_column_text]

Hvad mangler nu på Instagram?

Mediet Instagram har altid handlet om deling af øjeblikke hvilket højst sandsynligt er grunden til at  zoom først gennemføres nu. Men i takt med at smartphones får stadigt bedre kameraer og muligheder, bør mediet arbejde videre med features som rotere telefonen, så man kan få landskabsbilleder istedet, – og zoome endnu tættere på derfra. WAUW

Jeg er ikke en til at spå om fremtiden, men under alle omstændigheder, er det fedt at få zoom funktionen i Instagram. Den har manglet som en af de helt basale foto browsing funktioner.

Desværre kommer Android-brugere til at vente lidt længere; zoom vil blive udrullet til hold Apple i den kommende tid.

Du kan se et eksempel på Kvadrant.dk Instagram side  – der du også følge os for at se flere relevante nyheder omkring virksomheders brug af Instagram.

Du kan læse meget mere om fordelene ved Facebook i virksomhedsbrug under kanalvalg.