Instatip #2 Gemme kladde Instagram

Instatip, Instagram, Instagram tips, instagramfilter, Instagrambusiness, kvadrant

Instatip #2 Gemme kladde Instagram

Instatip #2

Endelig kan du gemme kladde Instagram!

Hvem vil ikke gerne kunne gemme kladde instagram? Tidligere på året meldte Instagram ud, at de ville forsøge at lave en funktion, så man kunne gemme sit billede, og redigere den senere.

Den er der NU!

Jeg ved det, relativ lille udrulning… YES!
Men det gør bare at man ligesom kan arbejde på sit indlæg, og være helt sikker på, at det bliver lige som det skal være.

Det er ret simpelt – faktisk bare trykke på en knappen i venstre øverste hjørne efter de første redigeringer.

Jeg har faktisk snydt lidt, for jeg har haft funktionen et stykke tid – måske en måneds tid. Først indså jeg ikke det var nyt, indtil det gik op for mig, hvor smart det er.

Det var faktisk blot et forsøg fra Instagram, men de kørte A/B test på brugernes reaktioner, for at se om det overhovedet var aktuelt – det var det.

Nu skulle funktionen gerne være gået live for alle.

Hvordan kan jeg gemme kladde Instagram?

Upload billedet i appen som du plejer.
Tilføj tekst, hashtags, filter, eller effekter som normalt

Instatip, Instagram tip, instatip-2-gemme-kladde, Save draft, Gem kladde,

Når du er klar til at gemme kladden, trykker du på pilen i øverste ventre hjørne – hvilket tidligere ville have kasseret alle dine redigeringer af billedet, og du måtte starte forfra.

Du kan dog kun se pilen, når du har foretaget ændringer til dit foto, hvilket betyder, at du har redigeret det, tagget nogen på det, eller tilføjet din placering eller tekst.

For at vende tilbage til dit arbejde , går du ind i appen som normalt. Lad som om du vil uploade et billede ved, at trykke på ikonet Kamera nederst på skærmen, og vælg “Bibliotek “.

Instatip, Instagram tip, instatip-2-gemme-kladde, Save draft, Gem kladde,

Din kladder vises øverst over dine andre fotos. Tryk på det billede du vil redigere eller udgive, og fortsæt hvor du slap.

Trods det er en relativt lille opdatering, er det et stort skridt i en rigtigt retning for virksomheder på Instagram. Nu kan man nemlig lave billederne nogenlunde klar, så man altid har noget at poste.
Det er super praktisk, at man kan redigere lidt hele tiden, indtil man er tilfreds, og samtidig sikre sig en enslydende branding.

For én Community Manager som mig, er det desuden smart, hvis man arbejder for en kunde i Instagram – de kan jo også gå ind i appen, og se kommende opslag…

Hov det kan da egentligt også blive lidt farligt for mig, for nu bliver det endnu nemmere for dig, at bruge Instagram som virksomhed.

Hvis jeg kunne ønske, ville jeg ønske mig planlægning inde i Instagram appen. Så man kan poste automatisk på det allerbedste tidspunkt – selv om man sidder i et møde. Altså inde i appen og ikke igennem andre management systemer.

Hvad ønsker du dig af Instagram i år?

Vil du have flere tips og tricks til sociale medier, kan du følge med her.

Du kan også finde Kvadrant.dk på Instagram

[