Mål og værdier

Mål og værdier for KVADRANT

Kvadrant blev grundlagt med visionen om, at hjælpe virksomheder med at udnytte de sociale medier til at vokse både i brandawareness, og i særdeleshed på bundlinjen. Det kan vi opfylde ved at, hjælpe virksomheder med at strukturere deres online tilstedeværelse, både igennem forretningsprofiler, men også betalt annoncering.

 

Mission og vision

Er mål og værdier/mission og vison egenligt blot varmt vand i virksomheders strategi? Ikke for Kvadrant!
For os er det afgørende at skabe værdi for os selv og vores kunder, i form af vores nærhed og gode relationer til vores kunder, da vi ser det som et af de vigtigste midler til at opnå vores vision. Vi ønsker ikke at blive betragtet som de eksterne konsulenter vi er, men som en integreret sparringspartner for vores kunder. Som et lille bureau i en stor digital verden, er det nemlig vigtigt for os, at vi ikke leverer en standardiseret løsning, men hellere kundetilpasset pakke af services, som understøtter den helstøbte strategi, der kan styrke virksomhedens online tilstedeværelse og give det bedste resultat. Som kunde hos Kvadrant, kan i få medbestemmelse i den grad i ønsker.

Kontakt Kvadrant, Online Marketing, Digital Konsulent, Facebook annoncering, Instagram annoncering,
community management support og drift, kvadrant, online marketing, digital konsulent,

Kvadrant kan både yde hjælp til

sociale medier, udvikling af indhold, grafisk design, analyse, strategiudvikling rapportering, SEO, annoncering på Facebook, Instagram, LinkedIn og Adwords.

Vi kan oprette, drive og overvåge sociale medier for jeres virksomhed, hjælpe med at udvikle strategier og aktivitetsplaner, trække den røde tråd gennem den visuelle identitet og bygge den sammen med hjemmesiden og meget mere.

De sociale mediers opblomstring:

Giver potentielle kunder en mulighed for, at se personerne bag virksomheden og det er det, vi kan hjælpe din virksomhed med at kommunikere. Kunder ønsker ikke længere blot at handle med et logo – de vil kende historien og personen bag.

Hos Kvadrant samarbejder vi med alle typer virksomheder fra forskellige brancher. Vi kan ikke levere en standardiseret løsning da vi ønsker at levere en personlig og helstøbt strategi, der kan styrke virksomhedens online tilstedeværelse og give det bedste resultat.

Find Kvadrant online: