Om os

Om os

Om os i Kvadrant skal du vide, at vi er passionerede omkring online business og føler en stolthed, når vi sammen med vores kunder lykkes med nye tiltag i forhold til kundernes online virksomhed.

Vi ved, at vi kan gøre en målbar forskel for vores kunders digitale tilstedeværelse.


Vores ønsker er at vælge og forenkle de mange digitale muligheder for vores kunder, så det gør det overskueligt for dem at såvel styre som følge virksomhedens udvikling og aktivitet online. Effekten af en gennemtænkt online strategi og implementering af nye tiltag kræver tålmodighed, før den kan måles direkte på salg og indtjening, men vi er med hele vejen, hvis kunderne ønsker det, så vi samtidig står på mål for den rådgivning og services, vi yder.

Pia Munk-Janson
Digital konsulent
Kvadrant
Phone: 61516064

Du har fundet den sociale medie ekspert din virksomhed har brug for!

Kvadrant er stiftet af Pia Munk-Janson med det primære formål at hjælpe virksomheder med at opnå en stærk online marketing strategi, med en sikker visuel identitet, og den rette hjemmeside – alt sammen leveret som et dedikeret og i særdeleshed konkurrencedygtig  alternativ til de større online mediebureauer.

 

Ved at bruge Kvadrant, vinder du mere tid, til det du gerne vil fokusere på i din virksomhed.
Vores kernekompetence er sociale medier og digital kommunikation.
 

 

Vi kan bistå virksomheder på forskellige punkter såsom online marketing, søgemaskineoptimering(SEO), visuel identitet og annoncering on- og offline samt webdesign. Alle services som indbyrdes komplementerer hinanden i forhold til at opnå de bedste resultater. Eksempel herpå kan være, at det ikke vil have en synlig effekt, hvis virksomheden vælger at bekoste online reklamer hos Adwords og Facebook, hvis landingssiden ikke er tilpasset målet og modtageren – derfor er vores services også sammensat for at sikre kunden får en komplet pakke. Hos Kvadrant går vi aldrig på kompromis med kvaliteten af vores services, og leverer ikke halve løsninger.

Om os i Kvadrant – stifteren bag navnet

Pia har en uddannelse inden for både design og marketing, og har arbejdet for anerkendte danske modehuse en del år (link til LinkedIn profil).

Hendes erfaring bygger på mange år i modebranchen, hvor hun har arbejdet både med design, marketing og grafisk identitet. Ydermere har hun arbejdet med marketing on-/offline og administreret sociale platforme i form af tekst og billeder, der har sikret sammenhæng på profilerne. Hun har arbejdet i forskellige brancher og med forskellige størrelse kunder siden da – alle med et mål om at opnå øget salg gennem branding og kommunikation online.

Pia er en projektleder, der arbejder strategisk med at analysere resultater samtidig med, at hun som koordinator gerne formår at levere det praktiske på det operationelle niveau.

Efter gentagne gange at være blevet kontaktet angående online marketing og branding for nystartede iværksættere, grafiske opgaver og design af websider samt tilbudt korte projektansættelser, tog Pia springet til at blive selvstændig.

Pia har en bred erfaring fra både store og mindre virksomheder og har haft fingrene i mange spændende opgaver både som projektleder, men også som den mere praktiske marketingkoordinator. Kontakt Pia til en snak eller med konkrete forespørgsler på hello@kvadrant.dk

Om os i Kvadrant – hvor 

Vores kontor er placeret i Bagsværd, men alt efter opgavens størrelse flytter vi gerne ind hos vores kunder for kortere eller længere perioder, hvis kunderne ser et behov eller værdi heri – ofte ser vi det selv som en oplagt mulighed for at komme ”ind under huden” på virksomhederne for derigennem bedre at kunne forstå og rådgive omkring nye tiltag for deres online forretning.