Online marketing pakker

Vi har lavet 3 online marketing pakker, hvor Kvadrant kan hjælpe jeres virksomhed alt efter hvilket niveau virksomheden er på nu.

Med 3 online marketing pakker har gjort det nemt for dig at træffe beslutningen omkring online marketing i jeres virksomhed. Næsten uanset hvilken type hjælp virksomheden er ude efter kan du finde den hos Kvadrant.

Alle online marketing pakker kan købes seperat eller som kombination. Er i i tvivl om hvilken online marketing pakke i skal vælge så kontakt os til en snak om jeres digitale muligheder.

OBS: Nedenstående priser er uden moms samt dækker ikke kampagneforbrug på sociale medier. Tag en snak med os, og hør vores anbefalinger til dit budget.

Pakke 1
Start

10 timer pr. måned

  • Priser er ex.moms

    6.500⌌

Pakke 1:
Fornyelse

25 timer pr. måned

  • Priser er ex.moms

    15.000⌌

Pakke 3
Support

40 timer pr. måned

  • Priser er ex.moms

    22.000⌌

kvadrant-online-marketing-priser

Hvordan kommer vi igang med at styrke din virksomheds online tilstedeværelse?

Vi tager et indledende møde, gerne personligt men det kan også være online, hvor vi ser på dine mål for din virksomheds online tilstedeværelse.

Kan du sidde hos min virksomhed?

Det kommer naturligvis an på opgavens størrelse og din geografiske placering. Men i princippet ja – særligt hvis du har god kaffe!

Hvordan kan du hjælpe min virksomhed?

Kvadrant kan hjælpe din virksomhed med at optimere jeres online tilstedeværelse. Vi kan skrive og designe dit nyhedsbrev, analysere og implementere kommunikationsstrategi for sociale medier eller lave den annonce der tiltrækker din nye følgere. Med at være sociale, med at engagere, inspirere og informere om jeres brand, så i kan styrke og eksekvere jeres marketing indsats.

Kan du tale på virksomhedens vegne?

Ja! Jeg kan være din virksomheds Community Manager eller grafiske koordinator, hvis du føler du ikke har tiden til at være på Facebook flere gange dagligt, eller mangler ideer til hvordan du skal fortsætte med at yde god service på din Facebookside. Det kan også være du ikke har tid til at holde den visuelle Instagram konto kørende på daglig basis, men kan se trafikken den driver til din shop. Så kan jeg hjælpe.