Design og grafisk udvikling af produkter

Visuel content – design og grafisk udvikling

Et billede siger mere end 1000 ord

Det gælder også på sociale medier. Visuel sælger. Derfor, med en virksomhedens høje standard af produkter og services følger naturligvis en nødvendig høj standard af smukke billeder. Sociale medier kan være et effektivt redskab for virksomheder, og særligt en visuel profil kan forstærke følgeres lyst til engagement.
De virksomheder der er i stand til at opretholde en lind strøm af relevante, nyttige, iøjnefaldende visuals, kan øge brand loyaliteten og i sidste ende øget salget. 

Utrolig mange virksomheder laver en profil på sociale medier og skriver statusopdateringer om hvad der foregår i virksomheden. Faktisk får et opdatering med et billede op til 55% mere engagement end opslaget uden billede. Derfor er det ligeledes vigtigt at have gennemtænkt og udarbejde en visuel content plan i form af billeder og grafik, der støtter den grafiske linje igennem brandet.

Visuelle medier brander bedst

Instagram, YouTube, Pinterest og Snapchat er alle voldsomt effektive medier til at styrke virksomhedens brandawareness(mere om kanalvalg og fordele ved de forskellige medier). Hvis det er muligt for virksomheden at skabe kontinuerligt kvalitetsfyldt indhold, kan engangementet online give effektiv organisk kendskab til følgere der gladeligt deler virksomhedens budskab.
Hvert et sted virksomheden er profileret, er netop et billede af jeres virksomhed, dvs. en stille kedelig profil repræsenterer et stille kedeligt firma.
Har din virksomhed brug for hjælp til at skabe en visuel profil kan Kvadrant hjælpe både med levering af visuals, men også som community manager der søger for drift og support.

grafisk design, online visuals, online marketing bannere
grafisk design, online visuals, online marketing bannere
grafisk design, online visuals, online marketing bannere

Kvadrant taler for virksomheden

For at give det rigtige image til virksomheden, arbejder Kvadrant sammen med virksomheden, for at udvikle en social medieplan der involverer visuals og udfører derefter planen på en måned-til-måned basis. Social medieplanen befinder sig online, så virksomheden kan rette i opslag, og eller komme med nye ideer og vigtige buskaber der skal spredes.

Alle opslag skal dobbelttjekkes af virksomheden!

 

Vil jeres virksomhed have support istedet for drift:

I takt med at Kvadrant udfører strategien for virksomhedens online kommunikation og social medie planen fyldes med indholdsrige opslag, har virksomheden mulighed for selv at tage over.

Virksomhedsejere og ansatte er, uden tvivl, de allerbedste til at fortælle om  og visevirksomhedens dagligdags situationer. Kvadrant laver, i samarbejde med virksomheden, en strategi for den visuelle profil, der gør det nemmere for virksomheden at tage over.

Et eksempel kunne være Instagram profilen:

Her bliver der foreskrevet, hvilket filter der bruges, hvilken situation der skal afbilledes og hvilke hashtags der skal bruges osv. for netop at sikre hyppige men forskellige opslag, der støtter virksomhedens strategi. Med foreskrevne regler om tone og strategi for profilen, føler virksomhedens ansatte sig ofte trygge nok, efter en observeringsperiode, til at tage over og komme sig til tasterne.
Vi byder denne udvikling velkommen hos Kvadrant og hjælper gerne fra sidelinjen, så profilen fortsætter med at være aktiv.

Vil i have mere information om hvad vi ellers kan tilbyde?

Læs om de andre kvadranter her:

Find kvadrant online